WELKOM OP FLAMINGOHOLIDAY’S

DE VAKANTIEBLOG SPECIAAL VOOR JOU!

 

Wie zitten er achter Flamingoholiday’s?

Wij zijn een stel  die het onwijs leuk vinden om lekker op vakantie te gaan. We gaan het liefst ergens waar lekker de zon schijnt en we heerlijk kunnen genieten  en even aan niks te hoeven denken!
Ons laatste vakantie (eind Augustus – begin September 2017) naar Curacao was echt Fantastisch!
Daar is dan ook FlamingoHoliday’s  ontstaan, althans een klein beginnetje.
Voordat we op vakantie gingen waren we namelijk al een beetje aan het kijken wat we nou eens samen konden gaan beginnen. We hadden elke keer een leuk plan maar toch miste we allebei telkens iets.
Tot op een heerlijke dag in Curacao we op ons balkon lagen in een hangmat en we eigenlijk over van alles aan het praten waren. We begonnen over werk en wat we nou dan eens konden gaan doen…
Na een tijdje kwamen we ineens op een geweldig idee wat we allebei onwijs leuk vinden, dat is natuurlijk ‘vakantie’
We dachten er aan om spot goedkope vakanties aan te bieden maar dan moest het natuurlijk wel echt goedkoop zijn en het moest er ook nog eens leuk uitzien.
We gingen helaas weer naar Nederland, we gingen alles uitzoeken en eind September 2017 was dan FlamingoHoliday’s ontstaan!

Hoe gaat FlamingoHoliday’s te werk?

Wij zoeken eigenlijk alle websites af, 24/7 zoeken wij naar de beste deals om ook U een TOP vakantie aan te bieden. Zoekt u nou een ALL INCLUSIVE  of een heerlijke Stedentrip?  Wij bieden het voor U aan! We vinden dit zo leuk om te doen, helemaal als we een deal hebben gevonden en U ook daadwerkelijk het naar uw zin heeft gehad!  U heeft dan lekker geld bespaart en toch een heerlijke vakantie gehad.. Wat willen we nou nog meer?