VEEL GESTELDE VRAGEN!

 

ZIJN JULLIE EEN REISORGANISATIE?

Nee, wij zijn geen reisorganisatie! FlamingoHoliday’s organiseert zelf geen reizen die te boeken zijn. Wij bieden de goedkoopste reizen aan die van andere ‘Reisorganisaties’ zijn. We helpen U eigenlijk meer met zoeken naar een mooie aanbieding zodat U meer tijd heeft om andere zaken te regelen.

 

VAN WAAR KOMEN JULLIE AANBIEDINGEN?

Wij zoeken dagelijks de beste deals op een heleboel verschillende sites. Soms zijn het Bekende zoals Corendon, Tui , Sunweb, maar het kan ook wel eens voorkomen dat het een website is die niet zo populair is maar wel de beste aanbieding heeft! Wij garanderen dat U ook daar gerust kunt boeken.
Bovendien bevelen wij alleen maar reizen aan die wij zelf ook zouden boeken en letten op alle details zodat prijs en  kwaliteit  beide goed zijn.

 

ZIJN DE AANBIEDINGEN ECHT EN KUNNEN ZE GEBOEKT WORDEN ?

Onze deals worden dagelijks opgezocht en kunnen geboekt worden op het ogenblik dat we ze publiceren. Als de prijs of de beschikbaarheid van een aanbod verandert, laten we dat natuurlijk weten. Aangezien de beste aanbiedingen vaak maar een kleine beschikbaarheid hebben, moet u vooral snel zijn om u het koopje niet te laten ontgaan.

 

KAN HET KLOPPEN DAT EEN AANBIEDING DIE JULLIE OP DE SITE HEBBEN STAAN NIET MEER GELDIG IS?

Dat kan zeker! Voorbeeld: Wij plaatsen een leuke deal op dinsdag en U wilt hem boeken op vrijdag , dan kan het voorkomen dat prijs of hotel niet meer te boeken zijn doordat de kamers zijn volgeboekt! U kunt wel evt zelf een andere dag aanklikken mocht u echt naar het hotel van de deal willen gaan. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een andere leuke deal te kiezen die wij geplaatst hebben.